Hos CFC tilbyr vi

Vårt treningsmiljø er unikt

Fellesskapet er dypt forankret i våre verdier. Enten du er nybegynner innen CrossFit og trening, topptrent idrettsutøver eller noe midt imellom, ønsker vi at du finner et «andre hjem» på CrossFit Christiania. Akkurat som CrossFit er en treningsform for alle, er CFC et åpent og inkluderende community.

Vi er et mangfoldig treningsmiljø, men med et felles mål – å utfordre oss selv fysisk og mentalt. I tillegg til kvalitetstid på trening liker vi å ha det artig sammen gjennom forskjellige sosiale arrangementer. Work hard – play hard! Vi mener at community-aspektet ved CrossFit er vår største styrke.

Utdannede og erfarne trenere

Som medlem på CrossFit Christiania får du tett oppfølging av kvalifiserte trenere.

Trenerteamet på CFC består av engasjerte instruktører som har lang erfaring innen CrossFit og andre treningsformer. Alle våre trenere har utdannelse innen CrossFit, i tillegg til forskjellig spesialisering innen blant annet olympisk vektløfting, styrkeløft, utholdenhet, kettlebells og bevegelighet.

Personlig trener

Uansett hva dine treningsmål er har CrossFit Christiania har dyktige PTer som vil hjelpe deg å nå disse. Våre trenere har god utdannelse og erfaring innen feltet, og de dekker også spesialiserte felt som blant annet vektløfting, styrkeløft, gymnastics, eller vektnedgang og muskeløkning. Vi har forskjellige produkter som dekker dine behov – kortere eller lengre tid, alene eller sammen med en treningspartner.

En personlig trener vil skreddersy en treningsplan for deg, og kan også hjelpe med kostholdsveiledning. Å trene med PT på CFC er et valg du garantert blir fornøyd med!

Book PT i dag, så finner vi sammen den rette treneren for deg!

Spørsmål?

Kontakt vår PT-ansvarlig:
Shayne Wills
Head of PT
+47 968 16 553
shayne@crossfitchristiania.no

PT-priser

PT ONE PERSON:

 • Enkelttime 1100,-
 • 5 sessions 4000,-
 • 10 sessions 7500,-
 • 20 sessions 14000,-

PT DUO (2 personer):

 • 5 sessions 5500,-
 • 10 sessions 10000,-
 • 20 sessions 19500,-

Vi tilbyr delbetaling ved kjøp av PT-pakker.

Introkurs

Nysgjerrig på CrossFit? Vårt introkurs (On Ramp) er en lærerik og morsom introduksjon til CrossFits grunnleggende øvelser og treningsfilosofi. Når du begynner med CrossFit ønsker vi at du skal få størst mulig utbytte av treningen. Gjennom On Ramp vil du lære god teknikk i våre fundamentale øvelser, slik at du kan trene sikkert og effektivt hos oss.

On Ramp er obligatorisk for alle nye medlemmer på CrossFit Christiania som ikke har tilsvarende erfaring fra tidligere. Introkurs passer for alle – uansett nivå og alder!

I løpet av kurset vil du:

● Lære sikker og effektiv teknikk i grunnleggende CrossFit-øvelser som markløft, knebøy, press og kroppsvektsøvelser (turn/gymnastikk).
● Lære om CrossFit
● Prøve typiske CrossFit-økter
● Få en innføring i olympisk vektløfting
● Trene sammen med andre og kjenne på stemningen i et fantastisk trening
smiljø!

Spørsmål?

Kontakt: community@crossfitchristiania.no eller telefon 222 000 99

On Ramp – Priser

 • Grupper: Opptil 12 deltakere
 • Varighet: 8 timer
 • Pris: 2500,-

1-On-1 On Ramp - Personlig trener

 • Introtimer med personlig timer
 • Varighet: 5 PT-timer
 • Pris: 2500,-

På grunn av begrenset kapasitet til å ta inn nye medlemmer er det ikke alltid vi har et ordinært introkurs planlagt. Gjennom 1-on-1 On Ramp vil du og en av våre PTer gå gjennom vårt On Ramp-program tilpasset dine behov og din kalender. Book 1-on-1 On Ramp i dag og kom i gang med CrossFit på CFC!

 

I løpet av kurset vil du:

● Lære sikker og effektiv teknikk i grunnleggende CrossFit-øvelser som markløft, knebøy, press og kroppsvektsøvelser (turn/gymnastikk).
● Lære om CrossFit
● Prøve typiske CrossFit-økter
● Få en innføring i olympisk vektløfting
● Trene sammen med andre og kjenne på stemningen i et fantastisk trening
smiljø!

Spørsmål?

Kontakt: community@crossfitchristiania.no eller telefon 222 000 99

Seminarer og kurs

Vi brenner for trening, kosthold og helse. Gjennom både interne og eksterne ressurser tilbyr vi medlemmer og ikke-medlemmer ulike seminarer kurs og workshops innen vektløfting, turn, mental trening, kosthold, bevegelighet, skadeforebygging og andre spennende temaer.

Community events

Et hyggelig og inkluderende treningsmiljø gjør treningen på CrossFit Christiania bedre! Derfor legger vi til rette for kvalitetstid – ikke bare på trening, men også utenom treningsøktene. Vi har en egen «community-komité» som arrangerer forskjellige happenings som turer, aktiviteter, fester, julebord, bading og grilling, for å nevne noe.

Treningsreiser

Bli med på treningsreiser med CrossFit Christiania! Vi har ulike pakker til flere destinasjoner fylt med kvalitetstrening, opplevelser og god mat! Følg med i vår kalender for mer informasjon.

Konkurranser

CrossFit Christiania er arrangør av en av Norges største CrossFit-konkurranser – 321 GO.

Barseltrening

Barseltrening er trening for alle nybakte mammaer som ønsker hjelp til å komme tilbake til normalen da et svangerskap og fødsel er en stor påkjenning for kroppen.

Vi ønsker også å ta med noen av Crossfit Christiania sine verdier, som et genuint treningsmiljø, læring og mestring! Treningen vil foregå på dagtid, torsdager kl. 13.00 hvor barna er velkommen til å bli med!

Vi anbefaler alle som ønsker å delta tidligst oppstart 6 uker etter fødsel.

Pris per enkelttime 149,- NOK
Pakkepris 10 timer for 1249,- NOK

Vårt lokale finner dere på Øvre Vollgate 13 som ligger like ved Stortinget og Rådhuset mitt i sentrum

Spørsmål og påmelding:

E-post: barseltrening@crossfitchristiania.no

CFC Clinic

CrossFit Christiania har eget behandlingsrom i boxen i Øvre Vollgate 13. I samarbeid med en rekke dyktige behandlere har CFC Clinic et variert behandlingstilbud for å hjelpe deg med muskelplager, skader, restitusjon, bevegelighet, med mer.

Behandlinger:

 • Akupunktur
 • Idrettsmassasje
 • Fysioterapeut
 • Naprapat

Oversikt over våre klasser

WOD

«Workout of the Day» – Daglige økter med klassisk CrossFit

Olympic Weightlifting

Klasser med egen vektløftertrener som fokuserer på olympisk vektløfting (snatch og clean & jerk)

Barseltrening

Trening spesielt tilpasset mødre som vil komme i form etter fødsel. Her kan man ta med barn. Fedre og venner er også velkomne!

Bring a Friend

Klasse som er åpen for å ta med venner for å prøve CFC-opplevelsen.

Open Box

På Open Box kan medlemmer bruke lokalene til egentrening. Open box er åpent døgnet rundt, og vi har fasiliteter for egentrening ved siden av klasser.

CrossFit Kidz

CrossFit Kidz er klasser lagt opp for barn, der vi legger til rette for funksjonell aktivitet i en morsom setting.

Mobility

God bevegelighet er essensielt for god teknikk, forbedret ytelse og skadeforebygging. Mobility er en klasse for å forbedre din mobilitet og motorikk.