Dette er CrossFit Christiania

CrossFit Christiania er mer enn et CrossFit-senter. CFC er hjem til et unikt treningsmiljø som heier hverandre frem for å nå sine treningsmål – uansett treningsbakgrunn og nivå.

Vårt viktigste mål er at du skal realisere ditt fulle atletiske potensiale og komme i ditt livs form. Dette oppnår vi gjennom coaching fra utdannede og erfarne trenere, gode treningsfasiliteter og et tungt fokus på treningsmiljøet. 

CrossFit Christiania har et bredt tilbud innen trening og helse. I tillegg til den ordinære treningen tilbyr vi blant annet behandlinger på CFC Clinic, treningsreiser, kurs og seminarer, bedriftstrening, konkurranser og sosiale events.

CFC sitt community

Fellesskapet er dypt forankret i våre verdier. Enten du er nybegynner innen CrossFit og trening, topptrent idrettsutøver eller noe midt imellom, ønsker vi at du finner et «andre hjem» på CrossFit Christiania. Akkurat som CrossFit er en treningsform for alle, er CFC et åpent og inkluderende community. 

Vi er et mangfoldig treningsmiljø, men med et felles mål – å utfordre oss selv fysisk og mentalt. I tillegg til kvalitetstid på trening liker vi å ha det artig sammen gjennom forskjellige sosiale arrangementer. Work hard – play hard! Vi mener at community-aspektet ved CrossFit er vår største styrke.

Vår filosofi

Vi har sterk tro på CrossFit-metodologien som et treningsprogram. Ikke bare fordi det er en morsom treningsform, men fordi vi hver dag ser resultatene av det og hvor effektivt det er i å gi bedre helse, en sunnere kropp og forbedret menneskelig ytelse. 

Gjennom variert trening av funksjonelle øvelser utført med høy intensitet, utfordrer vi våre medlemmer på trening for å skape økt styrke, utholdenhet, bevegelighet og kroppsbeherskelse. 

Vi legger stor vekt på trygg utførelse i treningen og skadeforebygging. I tillegg søker vi hele veien å se hele mennesket gjennom fokus på det som også skjer utenfor boxen – ernæring, hvile og mental trening. Vi ønsker at du skal bli den beste utgaven av deg selv! 

Boxene våre

Vi holder til i  i Oslo. Tårngata 15, Økern er våre hovedlokaler med 800 kvadratmeter fullt utstyrt for funksjonell trening – vektløfting, gymnastikk, utholdenhet, strongman, behandlinger og mobilitet.

Crossfit christiania ikon logo med hvit bakgrunn

Heart of a Lion

Løvehodet i logoen vår symboliserer noen av CrossFit Christianias grunnleggende verdier. Løven er gjerne et symbol på mot og personlig styrke. Å ha «the heart of a lion» er en betegnelse på evnen til å takle utfordringer. Samtidig symboliserer løven fellesskap gjennom løveflokken.

Lær mer om hva vi kan tilby deg

CFC HQ Åpningstider
Mon - Sun: 05:00 - 23:00

Våre lokaler
HQ - Tårngata 15, 0580 Oslo
Sjølyst Marina - Drammensveien 164, 0277 Oslo